diumenge, 10 d’abril del 2016

III Duatló de Muntanya de Santa Pau

Aquest matí a les 9:00 han sortit de la Plaça Major de Santa Pau els participants a la 3ª Duatló de Muntanya de Santa Pau.

La cursa BTT ha sortit neutralitzada per el Carrer Major, quan han sortit del nucli urbà ha començat la batalla entre en Pau Gonzàlez (individual), en Jordi Codony i l'Emili Espigulé. L'atac final d'en Jordi Codony ha fet que hagi estat el primer en donar el relleu a la Morada del Castell de Santa Pau, seguit de l'Emili Espigulé i en Pau Gonzàlez. El tram de BTT no estava pensat perquè fós dur però si es fa en menys d'una hora es torna duríssim.

En el tram de Cursa de Muntanya en Mel Vila ha remontat en el duríssim tram de pujada passant a la primera posició, seguit d'en Pau Gonzàlez que ha remontat de la tercera posició absoluta a la segona tot i portar els 20km de BTT a les cames. En Marc Velletrani que també ha fet una gran cursa ha obtingut la tercera posició absoluta i segona en modalitat de parelles.

Els primers classificats individuals han estat:

1er Pau Gonzàlez en 1:44:16
2on Pol Espinosa en 1:53:05
3er Iñaki Goenaga en 1:55:12 

La classificació Individual de fèmines ha estat:

1a Olga Fernandez en 2:40:48
2a Mònica Pradas en 3:28:47

Els primers classificats per parelles ha estat:

1ers Emili Espigulé i Mel Vila en 1:41:41
2ons Jordi Codony i Marc Velletrani en 1:44:36
3ers Marçal Torroella i en Marc Planagumà en 1:54:01

Ha fet un temps fantàstic de primavera i esperem que tots els participants hagin gaudit de la diada i s'emportin un bon record de la Vila Medieval de Santa Pau i el seu entorn Natural.

Podeu trobar les fotos a la pàgines del facebook: BTT Santa Pau i Cursa Aplec de Sant Martí.

També volem agraïr la tasca dels controls que dediquen molts diumenges al matí a col·laborar am les curses de muntanya del municipi.

Ens veiem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada